Informujemy, że treści zawarte na tej stronie są wyłącznie dostępne jako dokumenty statyczne. Aktualne informacje są dodawane do strony: rpo.lubelskie.pl
Nagłówek |
---|
|
Nawigacja lewa | Pole banerowe |
---|---|
|
|
Nawigacja lewa | Pole banerowe |
---|---|
Menu |
---|
|
Dane kontaktowe | Sekcja linków |
---|---|
|
|
Użyj filtrów, aby szybko odnaleźć interesującą Cię stronę: Zobacz również
|
Głównym celem projektu jest zwiększenie konkurencyjności przedsiębiorstwa "AS - BABUNI" Sp. z o.o. na rynku krajowym i zagranicznym. Dzięki wprowadzeniu innowacyjnej linii technologicznej do produkcji prozdrowotnych suchych wafli, a także wprowadzeniu na rynek nowych prozdrowotnych suchych wafli smakowych, które nie zawierają konserwantów i sztucznych barwników zostanie podniesiona produktywność oraz wydajność przedsiębiorstwa. W ramach zadania przedsiębiorstwo dokona zakupu nowych środków trwałych m.in. : linii technologicznej, spektrofotometru z programem kalibracyjnym, systemu Gluten Index. Nazwa projektu: Wdrożenie prac B+R w innowacyjnej technologii produkcji nowych, suchych wafli smakowych szansą na ekspansję firmy As-Babuni na rynku międzynarodowym Beneficjent: AS - BABUNI Sp. z o.o. Kwota dofinansowania z UE: 797 796,00 zł
Ostatnia modyfikacja: 19.03.2019Przez: OK RPO
|
Dane kontaktowe | Sekcja linków |
---|---|
|
|
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
So
Nd
|